Reuni 2019

Evenals voorgaande jaren werd er ook dit jaar weer een reunie gehouden voor “oud” personeel van standplaats Arnhem.  Dit jaar was het een reunie met een “klein” feestelijk randje want het was voor de twintigste keer dat dit werd georganiseerd en dat mogen we toch best wel een mijlpaal noemen. Als vanouds was het weer gezellig druk en iedereen had het prima naar de zin. Anekdotes vonden hun weg en lekker even bijpraten over vroeger. Door alle gesprekken heen kon je proeven dat niemand een hekel had aan het werk maar het toch wel prettig vond om met pensioen te zijn, lekker doen en laten wat je zelf wilt, niet meer de verplichtingen wat werken toch wel met zich meebrengt natuurlijk. Vanwege het vierde lustrum werd iedereen nog verast met een leuk presentje in de vorm van een memoblokje in etui met bijbehorende pen met opschrift. Na alles de revue te hebben laten passeren kon men toch weer terugkijken op een gezellige en geslaagde middag. De reuniecommissie kijkt alweer uit naar de eenentwintigste editie van een gezellige reunie die zal plaatsvinden op vrijdag 30 oktober 2020 en hoopt dat iedereen hier weer bij kan zijn.

De organisatie, bestaande uit Dorie, (die wegens vakantie niet aanwezig kon zijn) Theo en Wim waren zichtbaar tevreden over de opkomst al kan het natuurlijk altijd beter. Er waren voldoende uitnodigingen de deur uit gegaan maar jammer genoeg had niet iedereen hier gehoor aan gegeven. Evenals vorig jaar waren er dit jaar ook weer “oude nieuwe” bekenden die het nu voor de eerste keer mee maakten en zichtbaar genoten van deze middag. De reuniecommissie wil ook het barpersoneel bedanken voor de goede verzorging zoals een hapje en drankje want ook daar ontbrak het niet aan.

Via deze weg wil de reuniecommissie ook laten weten dat als je nog personeel van standplaats Arnhem kent die ook met pensioen zijn gegaan, maar welke bij de commissie niet bekend zijn, dit door te geven zodat ook zij een uitnodiging kunnen ontvangen voor de jaarlijks terugkerende reunie want het zou toch jammer zijn als er oud personeel is waar je jaren mee hebt samengewerkt en deze niet meer ziet. Misschien wordt er ten onrechte gedacht dat dit alleen voor rijdend personeel zoals machinisten en conducteurs is maar dit is beslist niet het geval het geldt voor alle personeel. De enige voorwaarde is dat men werkzaam is geweest op standplaats Arnhem. Hoe meer zielen hoe meer vreugd zullen we maar zeggen dus geef het door als je iemand hebt gemist op de reunie.

 

Informatie over "De Uithoek" ?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in:

Contact

Personeelsvereniging APNSA Arnhem Noordelijke Parallelweg 150
6813 DG Arnhem
06-24531565 apnsa@kpnmail.nl